‘Kentimizi sahiplenerek hizmet edeceğiz’

Belediye Eş Başkanı Gülistan Sönük, BASKİ (Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü) personeli ile kahvaltı programında bir araya gelerek üstlendikleri sorumluluğun önemine dikkat çekerek sorun ve taleplerini dinledi. Belediyenin zor bir süreçten geçtiğini belirten Eş Başkan Sönük, personellerin özverili çalışmalarının önemine dikkat çekti.

‘Kentimizi sahiplenerek hizmet edeceğiz’
Reklam Bloğu
Yayınlama: 08.08.2024
14
A+
A-

BASKİ Müdürlüğünde düzenlenen programa Belediye Eş Başkan Sönük, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve BASKi Müdürlüğü personelleri katıldı.

“HALKIMIZA HİZMET BORCUMUZ VAR”

Belediye Eş Başkanı Sönük; “Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz çünkü talan edilmiş bir belediye devraldık. Hizmet edemez hale getirilen belediyemiz ancak sizlerin gayreti ve dayanışmasıyla işlerini yürütebilir. Tarz ve üslubumuz kimliğimizi belirler. Çalışma esnasında vatandaşlara göstereceğiniz tavır ve konuşma tarzınız, geleneğimizin ahlakına uygun olmalı. Biz burada emir talimat şeklinde değil, yoldaşlık hukuku anlayışıyla çalışmalıyız. Yanlış olduğunu bildiğiniz bir durum varsa, o yanlışı düzeltmek için talimat beklememelisiniz. ‘Şehir benim, kent benim’ anlayışıyla hizmet vermeliyiz” dedi.

‘İMKANSIZI BAŞARACAĞIZ’

Şehrin altyapı hizmetlerinde görev yapan BASKİ Müdürlüğü personeline teşekkür eden Eş Başkan Sönük, “Biz buraya sizleri dinlemeye, çalışmalarınız sırasında yaşadığınız sorunlara çözüm bulma noktasında ne yapabileceğimizi konuşmaya geldik. Her anlamda önü tıkatılmaya çalışılan bir dönemden geçiyoruz. Logarların tıkatılması, yerleşim yerlerine su sağlayan vanaların kapatılması gibi sorunların bilerek önümüze çıkarıldığını biliyoruz. Hepimizin özverili çalışması ve gayretleriyle imkansızı başaracağız. Bize güvenerek bu göreve bizi layık gören halkımıza karşı hizmet borcumuz var ve bu borcumuzu da hizmet ederek ödeyeceğiz” dedi. Eş Başkan Sönük, toplantının ardından personelin görüş ve taleplerini dinleyerek sorunların çözümü noktasında atılması gereken adımlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.