KAYMAKAM METE’der JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN 185. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA MESAJI

KAYMAKAM METE’der JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN 185. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA MESAJI
Reklam Bloğu
Yayınlama: 14.06.2024
15
A+
A-
SASON İLÇE KAYMAKAMI MURAT METE JANDARMA TEŞKİLATININ 185. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ NEDENİYLE KUTLAMA MESAJI YAYIMLANDI:
“Vatanımızın bölünmez bütünlüğünün, milletimizin huzur, can ve mal güvenliğinin temini için zaman mefhumu gözetmeksizin, gece-gündüz demeden cansiperane bir şekilde görevini büyük bir özveriyle yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın 185’inci kuruluş yıl dönümünü kutlamanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Köklü bir tarihe sahip olan ve yaklaşık iki asırdır gösterdiği bu üstün çaba ve özveriyle Milletimizin derin sevgi ve güvenine mazhar olan, köklü birikimi, tecrübesi ve fedakar mensuplarıyla böyle onurlu bir görevi ifa eden Jandarma Teşkilatı mensuplarımızın,  bu özverili çalışmaları sayesinde bizler toplum olarak huzur ve güven içerisinde yaşamaktayız.
Büyük bir vazife aşkı ve sorumluluk anlayışı içerisinde görevini yerine getiren jandarma teşkilatımızın değerli mensuplarını; hayatlarını feda etme uğruna ortaya koydukları cesur, kararlı ve özverili çalışmalar için tebrik ediyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle; Jandarma Teşkilatının 185’inci Kuruluş Yıldönümünü bir kez daha kutluyor, başta Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Paşa olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.”
Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.