Kaymakam Mete’den veda mesajı

Sason İlçe Kaymakamı Murat Mete, İzmir ili Bayındır ilçesine tayini çıkması sebebiyle Sasonlu vatandaşlara veda mesajı yayımladı.

Kaymakam Mete’den veda mesajı
Reklam Bloğu
Yayınlama: 12.07.2024
56
A+
A-

Mete veda mesajında “10.09.2021 tarihinden bu yana büyük bir onurla ve gururla yürüttüğüm Sason Kaymakamlığı görevimden, 01.07.2024 tarih ve 2024/187 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İzmir İli Bayındır İlçe Kaymakamı olarak atanmış bulunmaktayım. Doğal ve tarihi güzelliklerinin yanında vatanperver insanların diyarı olarak bilinen, belki de ülkemizin en özel coğrafyalarından birinde görev yapmak, bu topraklarda yaşamış olmak ve sıcakkanlı, kadirşinas Sason halkına hizmet etmek benim ve ailem için büyük onurdu.

‘SASON HALKINA HİZMET ETMEK BENİM VE AİLEM İÇİN BÜYÜK ONURDU’

Göreve başladığım ilk günden itibaren Sasonlu hemşehrilerimin sıcak, içten ve samimi duygularını hep arkamda hissettim. Acı tatlı günlerimizde hep yan yana olduk. O nedenle buradan asla unutamayacağım, harika dostluklarla ve anılarla ayrılıyorum. Türkiye’nin en kaliteli balına sahip, tadı dillere destan Coğrafi İşaretli çileğin anavatanı Sason’umuzun Kaymakamı olarak görev yaptığım 3 yıllık süre boyunca; kanunların bana verdiği yetki, görev ve sorumluluk çerçevesinde Sason’a elimden gelenin fazlasıyla hizmet etmeye çalıştım.

‘HARİKA DOSTLUKLARLA VE ANILARLA AYRILIYORUM’

Proje üretmeye, üretip hayata geçirmeye, en çok da eğitim ve altyapıya önem vererek insanımıza katma değer sağlamak için var gücümle çabaladım. Bu sürede hak ve adalet ölçüleri içerisinde olmaya ve toplumun tüm kesimlerine eşit davranarak herkesi kucaklamaya azami derecede özen gösterdim. “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturundan hareketle, temelinde hukukun üstünlüğünü, vatan, bayrak, devlet ve insan sevgisi olan bir anlayışı hakim kılmak için çaba sarfettim. Devletin şefkatli ve güler yüzünü vatandaşa yansıtmaya çalıştım. Bu hususta siz değerli Sasonlu hemşehrilerimin takdiri her şeyin üzerindedir.

‘EVİMİN KAPISINI HER DAİM AÇIK TUTACAĞIM’

Bu duygularla sizlere veda ederken çalışmalarımda sürekli desteklerini yanımda hissettiğim Sason halkına, Sayın Valimize, Milletvekilimize, Sason Belediye Başkanıma, Yücebağ Belde Belediye Başkanıma, siyasi partilerimize, il genel meclis üyelerimize, gerek Sason gerekse ilçe dışında faaliyet gösteren Sivil Toplum örgütlerine, şehit ailelerimize, gazilerimize, muhtarlarımıza, basınımızın değerli mensuplarına, mesai mefhumu olmaksızın halkımıza en verimli hizmeti sunabilmek için gece gündüz demeden benimle birlikte çaba sarf eden Kamu Kurum ve Kuruluşlarının amir ve çalışanlarına, mesai arkadaşlarıma şahsıma gösterdikleri teveccüh ve destek için teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Sason’da görev yapmanın mutluluğunu, sevincini ve gururunu ailemle birlikte her zaman şerefle taşıyacağım. Sason ve Sason’luları hiçbir zaman unutmayacak gönlümün ve evimin kapısını her daim açık tutacağım. Allahaısmarladık.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.