Kaplan ve Göncü Ailesinin Mutlu Günü

Kaplan ve Göncü Ailesinin Mutlu Günü
Reklam Bloğu
Yayınlama: 09.11.2023
194
A+
A-

Batman’da yaz aylalarında yaşanan düğün hareketliliği  devam ediyor. Ekonomideki olumsuzluklara rağmen Batman ve bölgesinde düğünlerin hızı kesilmiyor.

KAPLAN  VE  GÖNCÜ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Uzun zamandan bu yana Batman’da esnaflık yapan ve Batman Esnaf Odalar Birliği Başkanı Salih Kaplan’ın oğlu Abdullah hayatını kentin tanınmış ailelerinden Süleyman Göncü’nün kızı Negrican ile hayatını  birleştirdi.   6 Kasım tarihinde Güngör Palas salon 2’de yapılan kına töreninin ardından 7 Kasım tarihinde Güngör Palas salon 1’de yapılan düğünle Kaplan ve Göncü ailesi mutlu günlerini yaşadı. Batman’ın Gülistan caddesinde esnaflık yapan damat Abdullah Kaplan ile sağlıkçı Negrican Göncü görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

Siirt Çevre yolundaki görkemli düğüne siyasi parti ve STK temsilcileri, iş dünyası, Kaplan ailesi ile Göncü ailesi yakınları, esnaf oda ve temsilcileri,  Batman ve bölgesinde bir çok ailenin katılımıyla gerçekleşti. Damadın babası Esnaf Odası Birliği Başkanı Salih Kaplan, düğünde misafirlerle tek tek ilgilenerek katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.