Kadınlara “Güvenli Toplum ve Şiddetin Anatomisi” Eğitimi

Batman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı 19 Mayıs Çok Amaçlı Toplum Merkezi’nde (ÇATOM) anlamlı bir eğitim programı düzenlendi.

Kadınlara “Güvenli Toplum ve Şiddetin Anatomisi” Eğitimi
Yayınlama: 09.12.2025
5
A+
A-

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Batman İl Temsilciliği eğitmenleri tarafından verilen “Güven Toplumun İnşası, Şiddetin Anatomisi ve Çözüm Yolları” başlıklı eğitim, ÇATOM’daki eğitici personel ve kursiyer kadınların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

“EĞİTİMDE ŞİDDETLE MÜCADELEDE FARKINDALIK ARTIYOR”

Eğitimde şiddetin türleri, nedenleri, toplum üzerindeki etkileri ile güvenli bir toplumun inşa edilmesinde bireylerin ve kurumların üzerine düşen sorumluluklar detaylı şekilde ele alındı.  Katılımcıların aktif olarak soru sorduğu ve deneyimlerini paylaştığı program, bireysel görüşmelerin ardından soru-cevap bölümüyle tamamlandı. 19 Mayıs ÇATOM Koordinatörü Şükran Altun, eğitimin kadınların farkındalığını artırdığını belirterek, “KADEM temsilciliğimize teşekkür ediyoruz. Bu tür eğitimler hem kişisel gelişime hem de toplumsal barışa katkı sağlıyor” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.