İŞKUR’dan BATSO’ya istihdam odaklı ziyaret

Batman Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Mehmet Emin Aktan, İl Müdür Yardımcısı Adnan Çiftçioğlu ile birlikte Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkanı Abdulkadir Demir’i ziyaret etti.

İŞKUR’dan BATSO’ya istihdam odaklı ziyaret
Yayınlama: 05.02.2026
8
A+
A-

İSTİHDAM VE ÜRETİM MASAYA YATIRILDI

Ziyarette Batman’ın ekonomik ve sektörel potansiyeli, iş gücü piyasasının mevcut durumu ve istihdamı artırmaya yönelik yapılabilecek ortak çalışmalar ele alındı. Görüşmede özellikle genç istihdamı, mesleki eğitim, özel sektörle iş birliği ve yerel üretimin desteklenmesi konuları öne çıktı.

AKTAN “İŞ BİRLİĞİ BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR”

İŞKUR İl Müdürü Mehmet Emin Aktan, Batman’ın güçlü bir üretim ve girişimcilik potansiyeline sahip olduğunu belirterek, bu potansiyelin değerlendirilmesinde kurumlar arası iş birliğinin kritik rol oynadığını ifade etti. Aktan, nitelikli iş gücünün yetiştirilmesi ve istihdamın artırılması için BATSO ile yakın iş birliğine hazır olduklarını söyledi. BATSO Başkanı Abdulkadir Demir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, genç istihdamı, kadın girişimciliği ve nitelikli iş gücünü artırmaya yönelik projelerin kent ekonomisine önemli katkılar sunacağını vurguladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.