İpekyüz Ve Karasu Ailesinin Mutlu Günü

Batman’ın sevilen ve sayılan simalarından H. Abdulsamet İpekyüz ’ün biricik kızı  eğitimci edebiyat öğretmeni Ayfer İpekyüz  ve elektrik Mühendisi olan Orhan Karasu ile hayatını birleştirdi.

İpekyüz Ve Karasu Ailesinin Mutlu Günü
Reklam Bloğu
Yayınlama: 27.06.2024
331
A+
A-

Düğün, Aile büyükleri, Yakın dostları, İş Dünyası, Siyasiler, Bürokrasi, Kamu Kurum ve Kuruluşların yetkilileri tanınmış Esnaf camiası ve sevdiklerinin katılımıyla Beşiri yolu Elizan düğün salonunda açık havada yapıldı.

GÖRKEMLİ DÜĞÜN

Gelinin Babası H. Abdulsamet İpekyüz, ve çocukları damadın Babası H.Hasan Karasu’ Kapıda misafirleri karşılayarak kendilerini yalnız bırakmayan konuklarla tek tek yakından ilgilendiler. Genç çiftin düzenlenen düğün töreninde mevlidi şerif okutulurken, davetlilere yemek ikramı yapıldı. Yoğun ilgi gören düğünde Batman’ın yerel sanatçıları tarafından seslendirilen Kürtçe ve Türkçe Türkülerle davetliler gönüllerince halaylar çekti, gönüllerince eğlendi.

İPEKYÜZ AİLESİNDEN TEŞEKKÜR

Gelin ve Damadın mutlulukları gözlerinden okunurken, İpekyüz ailesi bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan, mutluluklarına mutluluk katan herkese çok teşekkür ettiklerini belirterek, genç çifte iki cihanda da bir ömür boyu mutluluklar dilediklerini belirttiler. Batman Demokrat Gazetesi Ailesi olarak genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.