“İnsan odaklı hizmet vereceğiz”

SGK Batman İl Müdürü Alaettin Ökten’in görevden alınmasının ardından SGK Batman İl Müdürlüğü’ne atanan yeni SGK Batman İl Müdürü Naif Gümüş, Batman basını ile bir araya geldi.

“İnsan odaklı hizmet vereceğiz”
Reklam Bloğu
Yayınlama: 24.09.2024
15
A+
A-

SGK Batman İl Binası’nda yapılan tanışma toplantısında gazeteciler ile bir araya gelen Naif Gümüş, öncelikle gazetecilere hoş geldiniz konuşması yaparken kendisi ile ilgili bilgiler verdi.

“SGK HİZMETLERİNİ GELİŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Son olarak SGK olarak vatandaşa yakın olmaları gerektiğini ve bu doğrultuda insan odaklı hizmet ile çalışacaklarının altını çizen GÜMÜŞ, “İl Müdürlüğümüz ve Müdürlüğümüze bağlı Kozluk ve Beşiri Sosyal Güvenlik Merkezlerimiz ile koordineli olarak sosyal güvenliği ve sosyal güvenlik uygulamalarını, haklarını ve yararlanma yollarını herkese anlatmak ve kamu hizmetlerinin ulaşılabilirliğini göstermek amacı ile kaliteli, adil, kolay erişilebilir, insan odaklı hizmet veren, aktüeryal ve mali açıdan sürdürülebilir bir sosyal güvenlik sistemini yürütmek ve geliştirmek amacını gerçekleştirmek için çalışacağız. Çalışmalarımızı kamuoyuna doğru ve güvenilir bir şekilde ulaştırdığınız için sizlere saygı ve şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.