‘İMAR VE KAT SAYISI DEĞİŞİKLİĞİNE İZİN YOK’

Batman Belediye Eşbaşkanları Gülistan Sönük ve Yeşil Işık, her hafta çarşamba günü düzenlenen olağan halk toplantılarının beşincisinde halkın sorunlarını dinledi.

‘İMAR VE KAT SAYISI DEĞİŞİKLİĞİNE İZİN YOK’
Reklam Bloğu
Yayınlama: 05.09.2024
7
A+
A-

Belediye Konferans Salonu’nda yapılan toplantıda, vatandaşlar kentsel sorunlardan sosyal ihtiyaçlara kadar birçok konuda taleplerini dile getirdi. Ulaşım, altyapı, park ve yeşil alan gibi çeşitli konularda halkın görüş ve taleplerini dinleyen Eşbaşkanlar, sorunların çözümü için birim müdürlerinin çalışma yapmalarını istedi.

‘İMKANLAR DAHİLİNDE BÜTÜN KAYNAKLARI KULLANACAĞIZ’

Yurttaşların, sorunlarını bire bir belediyedeki muhataplarına iletmesi amacıyla halk toplantılarını gerçekleştirdiklerini belirten Eşbaşkanlar, halkın talep ettiği hizmetleri yapmak için imkanlar dahilinde bütün kaynakları kullanacaklarını ifade etti.

İMAR VE KAT SAYISI DEĞİŞİKLİĞİNE İZİN YOK

İmar ve kat sayısı değişikliği talebinde bulunan yurttaşları dinleyen Eşbaşkanlar, Kahramanmaraş depreminde yaşanan felaketten ders aldıklarını ve herhangi bir canlıya mezar olacak hiçbir yapıya izin vermeyeceklerini belirterek her zaman yaşamı savunacaklarını belirtti.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.