İLGİ GÖREN DÜĞÜN – DEMİR VE YILDIZ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Batman’ın tanınmış İş İnsanı Vasfi Demir’in oğlu Murat Demir hayatını Çamlıca Mahallesi Muhtarı Selahaddin Yıldız’ın Kızı Nisa Yıldız ile birleştirdi.

İLGİ GÖREN DÜĞÜN – DEMİR VE YILDIZ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
Reklam Bloğu
Yayınlama: 13.09.2024
76
A+
A-

Güngör Palas Düğün salonunda düzenlenen düğün töreninde mevlidi şerif okutulurken, davetlilere yemek ikramı yapıldı. Yoğun ilgi gören düğüne Kanaat önderi ve iş insanı Niyazi Demir, Batman SGK il müdürü Alaattin Ökten, BATSO yönetim kurulu üyeleri, Koçerler Derneği Başkanı Emin Çelik, Esnaf  odaları Birliği Başkanı Salih Kaplan, Şoförler Odası Başkanı Cemil Turan, iş insanı Reşat Dursun, Celbek Ailesi, Bardakçılar, Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, İyi Parti kurumsal sorumlu İl Başkanı A. Vahap Demir, Habizbin  Köyleri ve aşiret liderleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda seçkin bir davetli  katıldı.

DAVETLİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİLER

Düğünde Damadın babası Vasfi Demir ve gelinin ailesi gelen davetlilerle yakından ilgilendiler.  Düğünde genç çiftin nikahını Belediye evlendirme Müdürü Nuri Turgut tarafından kıyarken gelin ve damada mutluluk diledi. Gelin ve Damadın nikah şahitliğini Kanaat önderi ve iş insanı Niyazi Demir Emekliler Derneği başkanı Hüseyin Ekmen ve Akın Arı yaptı.Konuklarla yakından ilgilenen Vasfi Demir, “Bizi mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm konuklara teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.  Batman Demokrat Gazetesi ailesi olarak Mutluluk fotoğraflarının kameralara yansıdığı görüntüler sonrası çiftimiz Nisa & Murat Demir Çiftini tebrik eder, sağlık, mutluluk dolu bir yaşam dileriz.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.