İleri Mide Kanserine Başarılı Operasyon

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde mide kanseri ameliyatı olan hasta, başarılı bir operasyonun ardından şifayla taburcu edildi.

İleri Mide Kanserine Başarılı Operasyon
Reklam Bloğu
Yayınlama: 04.07.2024
17
A+
A-

BEŞİNCİ GÜNDE TABURCU OLDU

Başarıyla gerçekleştirilen ameliyata ilişkin bilgi veren Cerrahi Onkoloji Uzmanı Dr. Emir Fatih Kaya, “2023 yılında lokal ileri mide kanseri tanısı konulan Hasankeyf’ten gelen hastamız Adil Yaman, ameliyat olmak istemiyordu. Bu nedenle Tıbbi Onkoloji bölümünce kemoterapi başlandı. Takiplerinde hastanın tümöründe küçülme olması üzerine operasyon için Cerrahi Onkoloji polikliniğine yönlendirildi. Hastamız, oğlu Murad Yaman ile başvuruda bulundu. Gastroenteroloji Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ömer Güngörür ile birlikte aileye ameliyat süreci, riskleri ve sonrasında yaşanacaklar hakkında bilgi verildi. Ailesinin de desteğiyle ameliyatı kabul eden hastamıza, hastane idaresinin yardımıyla 3 gün içinde ameliyathane ayarlandı ve gecikme olmaksızın ameliyata alındı. Total gastrektomi ve onkolojik prensiplere uygun lenf nodu diseksiyonu uygulanan hastamız, başarılı ameliyatının ardından 5. gün şifa ile taburcu edildi.” Dr. Kaya “Bu hastamızda olduğu gibi ileri evre kanser hastalarımızın cerrahi tedavisi hastanemizde yapılmaktadır.” dedi.

DOKTORLARIMIZIN DESTEĞİ İLE ATLATTIM

Ameliyat sonrası şifayla taburcu edilen Adil Yaman, “Başta Dr. Emir Fatih Kaya olmak üzere, tüm hastane personeline sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ameliyat olmaktan korkuyordum, ama doktorlarımızın ve ailemin desteği sayesinde bu süreci atlattım. Bana yeniden sağlığımı kazandıran Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine minnettarım,” diyerek duygularını ifade etti.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.