İl Özel İdaresinde koordinasyon toplantısı yapıldı

Batman Valisi Ekrem Canalp’in Kozluk ilçesi köylerinde yaptığı halkla buluşma toplantılarında köy sakinlerinin ve muhtarların ihtiyaç ve talepleri ile alakalı olarak İl Özel İdaresinde toplantı yapıldı.

İl Özel İdaresinde koordinasyon toplantısı yapıldı
Reklam Bloğu
Yayınlama: 27.06.2024
13
A+
A-

Yapılan toplantıda; ihtiyaç, istek ve taleplerin gerçekleşme durumu,  tüm taleplerin planlama, takvimlendirme,  bütçeleme ve ihale süreçlerin’in değerlendirilmesi çalışmalarında bulunuldu.

‘TEKER TEKER DEĞERLENDİRİP ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ’

Konu ile alakalı Kaymakam Güngör şunları aktardı “70 köyümüzde hemşerilerimizden ve muhtarlarımızdan gelen tüm talepleri öncelik, aciliyet, fayda ve maliyet sıralaması gözeterek değerlendirdik ve planladık. Bütçe imkanları doğrultusunda, halkla buluşma toplantılarında kıymetli hemşerilerimizden bize iletilen tüm sorunları yakından ilgilenerek, teker teker değerlendirip çözmeye çalışıyoruz. Tüm köylerimizde çalışmalar bu yönde yapılıyor. Bu çalışmalara verdikleri desteklerden dolayı başta Sayın Valimiz olmak üzere, İl Özel İdaremize ve diğer tüm kamu kurumlarına gönülden teşekkür ederiz.” Toplantıya Kaymakam Ekrem Güngör, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ve Özel İdare şube müdürleri katılım sağladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.