İkramlıklar hazır

Sason’da yapılacak olan Ceviz, Bal, Çilek ve Yayla festivalinin programı belli oldu. Sason ÇATOM’ DA hummalı bir hazırlık başladı.

İkramlıklar hazır
Reklam Bloğu
Yayınlama: 21.08.2024
8
A+
A-

Festivale sayılı günler kala Sason Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) da festival hazırlıkları son hızıyla devam ediyor. Festival 31Ağustos Mereto Dağı yayla kampı etkinliğiyle başlayacak. Sason ÇATOM’DA sayılı günlerin kaldığı festivalde gelen konuklara verilecek olan yöreye has ikramlıklar için kolları sıvadı. İlçede bulunan kurum amirleri ile kaymakamlık toplantı salonunda Sason Bal ceviz festivali ilgili toplantı yaptı.

FESTİVAL 31 AĞUSTOS’TA BAŞLIYOR

İki gün sürecek olan festivale katılımın yüksek olması beklendiğini söyleyen ÇATOM Sorumlusu Muhsine Bozkurt, 31 Ağustos Eylül tarihlerinde ikinci kez düzenlenecek olan festivalin hazırlıklarının sürdürüyoruz. Sayın Valimiz Ekrem Canalp’in büyük desteği ile gerçekleştireceğimiz, Sason’umuzun tarihi, coğrafi, kültürel zenginliklerinin en güzel şekilde tanıtılmasının amaçlandığı Bal-Ceviz-Çilek Yayla Festivalimizin hazırlıklarını ilgili kurum amirlerimiz ile birlikte sürdürüyoruz. Sason’umuza yakışır bir festival olacağına inancım tamdır. Bizlerde ÇATOM ailesi olarak festivale katkı sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz’’ Dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.