Hemşerimiz Gönülaçar’ı yeni iş yerinde ziyaret ettik

Hemşerimiz Gönülaçar’ı yeni iş yerinde ziyaret ettik
Reklam Bloğu
Yayınlama: 11.10.2023
203
A+
A-

Batman’ın köklü ailelerinden olan İş insanı müteahhit Emrullah Gönülaçar 10 yılı aşkındır Mersin’de emlak sektörünün yanı sıra İnşaat, ev araba alım satım ve proje işleriyle uğraşıyor. Gazete sahibimiz Nimet Dal beraberinde Gazeteci Yazar Aytekin Dal’la birlikte Gönülaçar’ı yeni yerinde ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

MERSİN’DE SEVİLEN İSİM

Batman’lı iş insanı Kadir Ceran’da Gönülaçar’ın yanındaydı. Gazete sahibimiz Nimet Dal açıklamasında “Değerli dostumuz Emrullah Göülaçar’ın Mersin’de yeni açtığı ofisini ziyaret ettik. Kendisine hayırlı olsun dileğinde bulunduk. Mersin’de Batmanlıların ikinci adresi olan ve kapısı açık olan Gönülaçar kentin sevilen ailelerindendir. Herkese yardımcı oluyor ve Batmanlıları çok seviyor. Kendisine bize göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakaya teşekkür ederim. Yeni işyeri hayırlı ve uğurlu olsun.”dedi.

Mersin’de Batman’lıların sevdiği ve yakından tanıdığı isim olan Mütahit Emrullah Gönülaçar Batmanlıların her zaman yanında olduğunu belirterek ziyaretlerinden dolayı gazete ekibimize teşekkür etti. Emlak, İnşaat ve konutta proje çalışmalarının devam ettiğini belirten Gönülaçar gündemlerinde yer alan 2-3 projeyi askıya aldıklarını belirtti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.