Hasankeyf Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün destekleriyle, ilçemizde eğitim gören 600 öğrenci, Batman 7. Kitap Fuarı ve Kültür Sanat Festivali’ne katılım sağladı.
Öğrencilerin fuara katılması, kitap okuma alışkanlıklarını pekiştirmek ve kültürel etkinliklerden faydalanmalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirildi. Bu etkinlik, gençlerin sanatsal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefliyor.
Hasankeyf Kaymakamlığı, Valilik koordinasyon sistemi aracılığıyla vatandaş taleplerini yakından takip ederek, hizmetlerin hızlı ve etkili bir şekilde yerine getirilmesini sağlıyor. Yapılan açıklamaya göre, ilçe merkezi ve köylerdeki taleplerin yerine getirilme oranı yüzde 86’ya ulaştı.
Batman Petrolkent Gençlik Merkezi’nde “Gençlik Buluşması” programı düzenlendi. Etkinliğe, Sayın Vali Yardımcısı Vekili ve Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak katıldı.
Hasankeyf İlçe Jandarma Komutanlığı, eğitime destek çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Yolüstü Jandarma Karakol Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan Akalın İlköğretim Okulu'na ziyaret gerçekleştiren jandarma personeli, öğrencilere okuma kitapları hediye etti.
Vali Ekrem Canalp, eşi Dr. Ayten Canalp Hanımefendi ve Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ile birlikte Hasankeyf ilçesinde Kaymakamlık tarafından düzenlenen iftar programında katılarak, ilçe sakinleri iftarını açtı.
Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmran, yeni yıl dolayısıyla ilçede emniyet ve asayişin sağlanması amacıyla görev başında bulunan jandarma personelini sahada ziyaret etti.
Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, ilçede ikamet eden vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi ve taleplerine yerinde çözüm aradı.