Hamitoğlu ailesinden görkemli düğün

Batmanlı eski siyasetçi ve iş insanı Ziver Hamitoğlu’nun oğlu Veysel Hamitoğlu, Rusya’da tanıştığı güzellik uzmanı Alona Shkola ile Güngör palas düğün salonunda yapılan görkemli düğün töreniyle hayatını birleştirdi.

Hamitoğlu ailesinden görkemli düğün
Reklam Bloğu
Yayınlama: 04.09.2024
52
A+
A-

Genç çift için Güngör palas Düğün salonunda düzenlenen düğün töreninde mevlidi şerif okutulurken, davetlilere yemek ikramı yapıldı. Güngör Palas düğün salonunda yapılan düğün töreni Siyaset, iş dünyası, sivil toplum kuruluşları yanı sıra çok sayıda davetli yanı sıra, İŞ insanı KemaL Tarhan ve Dinç Yönetim Kurulu Başkanı Selman Dinç, katıldı.

RUSYA’DAN BATMAN’A GELİN

Düğünde genç çiftin Nikahını Belediye evlendirme Müdürü Nuri Turgut tarafından kıyarken gelin ve damada mutluluk diledi. Gelin ve Damadın Nikah şahitliğini Batman vali yardımcısı Şükrü Alperen Göktaş, Batman’ın eski Milletvekili Faris Özdemir, eski Milletvekili Hafif Demirkıran, Kastamonu Taşköprü belediye başkanı Hüseyin Aslan, BATSO başkanı Abdulkadir Demir, Midyat eski Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, Ak parti Batman eski il Başkanı Muzaffer bağ, siyasetçi Taner Hamidi, iş insanı Abdülhakim Dinç, ve  TOBB Türkiye Madencilik Meclisi Başkanı İbrahim Halil Kırşan Şahitliğini yaptı. Resmi Nikâhı Kıyılan genç çiftin Evlendirme cüzdanını geline Kastamonu Taşköprü belediye başkanı Hüseyin Aslan taktim etti.

ZİVER HAMİTOĞLU ‘BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYANLARA TEŞEKKKER EDİYORUM’

Konuklarla yakından ilgilenen Damadın babası Ziver Hamitoğlu, “Bizi mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm konuklara teşekkürü bir borç biliyorum” dedi. Nikah Töreni Ardından düğüne Midyat’tan özel getirilen kemençe ile yöremizin sevilen oyunlarından halay, delilo gelen konuklar gönüllerince eğlendi. Batman Demokrat Haber gazetesi olarak Shkola Alona ve Veysel Hamitoğlu Çiftini tebrik eder, sağlık, mutluluk dolu bir yaşam dileriz.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.