Halk günü toplantısı başladı

Vali Ekrem Canalp, kendisinden randevu talep etmek suretiyle görüşme talebinde bulunan vatandaşlarla Valilik toplantı salonunda düzenlenen Halk Günü vatandaş buluşmasında bir araya geldi.

Halk günü toplantısı başladı
Reklam Bloğu
Yayınlama: 12.07.2024
16
A+
A-

Toplantının açılışında konuşan Vali Canalp “Valiliğimizin kapısı herkese açık. İstedik ki vatandaşlarımız sorun, sıkıntı ve taleplerini bize iletsinler. Bizler de elimizden geldiğince çözümü konusunda kendilerine yardımcı olalım.” dedi.

TEK TEK TANIŞARAK SORUN, ŞİKÂYET VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Konuşmasının ardından toplantıya katılan kıymetli vatandaşlarla tek tek tanışarak sorun, şikâyet ve taleplerini dinleyen Vali Canalp; vatandaşların iletilen sorun, şikâyet ve istekleri not alıp, çözümü için ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi. Halk Günü buluşmasına katılan vatandaşlar da, Vali Ekrem Canalp tarafından gerçekleştirilen bu toplantıda istek ve taleplerini Vali Canalp’a iletmiş olmalarından dolayı memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür ettiler. Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen vatandaş buluşmasına, vatandaşlarımızın yanı sıra Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü, İŞKUR İl Müdürü, SGK İl Müdürü, Açık Kapı Şube Müdürü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü katıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.