‘GSB Yaz Spor Okullarında’ eğitim gören kursiyerlere malzeme dağıtımı yapıldı

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gercüş Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü bünyesinde ‘GSB Yaz Spor Okullarında’ eğitim gören kursiyerlere malzeme dağıtımı yapıldı.

‘GSB Yaz Spor Okullarında’ eğitim gören kursiyerlere malzeme dağıtımı yapıldı
Reklam Bloğu
Yayınlama: 19.08.2024
14
A+
A-

Gercüş Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün spor salonunda yapılan malzeme dağıtım törenine Gercüş Kaymakamı Muhammed Öztaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Şafi Özperk ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serkan Soyvural katılım sağladı. Düzenlenen törenle sporculara malzemeleri ilçe Kaymakamı Muhammed Öztaş tarafından dağıtıldı.

12 KURSİYERE SPOR MALZEMESİ

GSB Yaz Spor Okulları malzeme dağıtım töreninde konuşan Kaymakam Öztaş; “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın hayata geçirdiği ‘GSB Yaz Spor Okullarını’ Gercüş ilçesi olarak önemsiyor ve destekliyoruz. Bugünde burada futbol kurslarımıza katılım sağlayan öğrencilerimize forma takımı, spor malzemesi ve antrenmanlarda kullanmak için gerekli spor ekipmanlarını teslim ettik. Güle güle kullanıp spor yaparak yıpratsınlar. Her zaman çocuk ve gençlerimizin yanındayız. İlk etapta 120 kursiyerimize malzeme verdik. Allah’ın izniyle bunun devamı gelecektir.” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.