KENTİN ESTETİĞİNİ BOZAN REKLAM PANOLARI KALDIRILDI

Cadde, kaldırım, park ve yeşil alanlarda kent estetiğini bozan, görüntü kirliliği yapan ve yaya geçişlerini engelleyen totem, tabela, reklam panoları, yelken flema gibi reklam unsurları belediye ekipleri tarafından kaldırıldı.

KENTİN ESTETİĞİNİ BOZAN REKLAM PANOLARI KALDIRILDI
Reklam Bloğu
Yayınlama: 09.08.2024
20
A+
A-

Cadde, kaldırım, park ve yeşil alanlarda kent estetiğini bozan, görüntü kirliliği yapan ve yaya geçişlerini engelleyen totem, tabela, reklam panoları, yelken flema gibi reklam unsurları Belediye ekipleri tarafından kaldırıldı.

Zabıta, Fen İşleri ve Mali hizmetler Müdürlüğüne bağlı ilan reklam servisi ekiplerimiz; kaldırım, park, orta refüj ve benzeri alanlarda konumlandırılan totem, tabela, reklam panoları, yelken flema gibi tanıtıcı unsurları topladı.

Görüntü kirliliği oluşturan izinsiz reklam unsurları toplandı

Kentin estetiğini bozan, görüntü kirliliği oluşturan kamuya açık alanlarda vatandaşların geçişlerini engelleyecek şekilde izinsiz olarak konulan reklam unsurlarını toplayan Belediye ekipleri, izinsiz olarak kamuya açık alanlara konulan tanıtıcı unsurlara müsaade etmeyeceklerini ve toplama çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.