Gönüllü kamp lideri başvuruları başladı

Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi, Gençlik ve Spor Bakanlığının önemli projelerinden biri olan ‘Gönüllü Kamp Liderliği’ başvuruları Batman’da da başladı.

Gönüllü kamp lideri başvuruları başladı
Reklam Bloğu
Yayınlama: 21.08.2024
10
A+
A-

Gençlik kamplarında yer almak ve deneyim kazanmak isteyen 18-30 yaş arasındaki gençler başvurularını 14 Ağustos – 08 Eylül 2024 tarihleri arasında www.genclikhizmetleri.gov.tr adresinden yapılabilir. ‘Gençlik Kamplarımızda bizimle omuz omuza çalışmak isteyen tüm gönüllü gençlerimizi heyecanla bekliyoruz.” diyen Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün, gençleri heyecan verici bir fırsatla buluşturduğunu söyledi.

SON BAŞVURU 08 EYLÜL

Rüzgâr yaptığı açıklamada; “14 Ağustos – 08 Eylül 2024 tarihleri arasında başvuruların kabul edileceği bu program, gençlerin liderlik yeteneklerini geliştirmeleri ve çeşitli sosyal deneyimler kazanmaları için ideal bir fırsat sunuyor. Kamp liderliği, gençlerin hem bireysel gelişimine katkıda bulunacak, hem de topluma hizmet etme imkânı sağlayacak. Başvuru yapmak isteyen gençlerimiz Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün sosyal medya hesaplarından ve resmi web sitesinden detaylı bilgilere ulaşabilir. Gençlerin bu fırsatı kaçırmaması, başvurularını belirtilen tarihler arasında yapmaları gerekiyor. Batmanlı gençlerin başvuru rekoru kırmalarını bekliyoruz.” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.