Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdareciler Günü dolayısıyla düzenlenen törende Gercüş Kaymakamı Muhammed Öztaş’a Üstün Hizmet Ödülü’nü takdim etti.
Gercüş’te görev yaptığı süre boyunca tarım, eğitim ve turizm alanlarında hayata geçirilen projelerle dikkat çeken Kaymakam Öztaş, vatandaşlarla kurduğu güçlü iletişim ve sahadaki aktif çalışmalarıyla takdir topladı. İlçenin kırsalından merkezine kadar birçok noktada yürütülen çalışmalar, kamu hizmetlerinin etkinliğini artırdı.
VATANDAŞLA GÜÇLÜ BAĞ, HİZMETTE BAŞARI GETİRDİ
Cumhurbaşkanlığı’nda gerçekleştirilen törende Mustafa Çifçi de hazır bulundu. Devletin en üst makamında takdim edilen ödül, Gercüş’te yürütülen hizmetlerin ve kamu yönetimindeki başarıların önemli bir göstergesi olarak değerlendirildi. Haber: Hasan Mesut Ekmen
Kaynak: Haber: Hasan Mesut Ekmen