Gezer Ailesinden Muhteşem Düğün

Batman’ın tanınan ailesinden iş insanı H. Abdulkadir Gezer’in oğlu Orhan Gezer hayatını Sümeyye Can ile birleştirdi.

Gezer Ailesinden Muhteşem Düğün
Reklam Bloğu
Yayınlama: 13.10.2024
36
A+
A-

Genç çift için Güngör palas Düğün salonunda düzenlenen düğün töreninde mevlidi şerif okutulurken, bin ‘den fazla gelen davetlilere yemek ikramı yapıldı. Güngör Palas düğün salonunda yapılan düğün törenine,Gercüş’ten çok sayıda gelen misafirlerin, yanı sıra Siyaset, iş dünyası, sivil toplum kuruluşları, çok sayıda il dışından misafir katıldı.

Verilen yemek ikramı ardından Orhan Gezer ve Sümeyye Can, çiftinin Nikahını Belediye evlendirme Müdürü Nuri Turgut, kıyarak gelin ve damada mutluluk diledi.

Gelin ve Damadın Nikah şahitliğini Türkiye tarım kredi kooperatifleri merkez yönetim kurulu başkanı aynı zamanda iş insanı Numan Nasıroğlu, Adnan Vural, Ömer Can ve Onur Yıldırım Şahitliğini yaptı. Resmi Nikâhı Kıyılan genç çiftin Evlendirme cüzdanını Numan Nasıroğlu, geline taktim etti.

Nikâh Töreni Ardından İş insanı Faik Nasıroğlu tarafından özel olarak İstanbul’dan düğüne getirilen ünlü ozan Kürt sanatçısı Ayaz Erzan, Düğüne renk kattı. Bir birinde hareketli söylediği şarkılarla coştu ve coşturdu, gecenin ilerleyen saatlerine kadar yöremizin sevilen oyunlarından halay, delilo ve çiftetelli söyleyerek gelen misafirler kendisine eşlik etti.

Damadın babası H. Abdulkadir Gezer ve gelinin babası Abdullah Can, masa masa gezerek gelen misafirlerle yakından ilgilenerek Kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan tüm misafirlere ayrıca teşekkür ettiler.

Batman Demokrat Gazetesi olarak Orhan Gezer ve Sümeyye Can Çiftini tebrik eder, sağlık, mutluluk dolu günler dileriz.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.