Gercüş’e Küçük Sanayi Sitesi Müjdesi

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Gercüş ilçesinde ki esnafları ziyaret edip, talep ve sorunlarını görüşerek Küçük Sanayi Sitesi’nin müjdesini verdi.

Gercüş’e Küçük Sanayi Sitesi Müjdesi
Reklam Bloğu
Yayınlama: 20.08.2024
17
A+
A-

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, esnaf ziyaretleri kapsamında Gercüş ilçesine çıkarma yaparak esnafların sorun ve taleplerini dinledi. Taleplerin ve sorunların çözümü için daha sonra Gercüş Kaymakamı Muhammed Öztaş’ı makamında ziyaret ederek esnafın sorun ve taleplerini iletti.

ESNAFIN SORUN VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, “Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak Gercüş ilçemizde bulunan esnaflarımızı ziyaret ettik. İstek talep ve şikayetlerini dinledik. Market sektöründe bulunan yerel esnafımız ulusal marketlerin yerel marketleri çok sıkıntıya koyduklarını çalışma saatlerinin düzeltilmesi ve pazar günlerini kapalı olmalarıyla beraber belirli bir kota konulmasını talep ettiler. Berber sektöründe ki esnaflarımız ise haftanın bir günü tatil günleri olarak öncesinden de zaten salı günü kapattıklarını bu sistemin bozulmadan tekrar Salı gününe alınmasını talep ettiler. Oto bakım ve tamirci esnafımız da ilçemizde Küçük Sanayi Sitesi yapılması talebinde bulundular. Esnaf ziyaretlerimiz sonrasın da Gercüş Kaymakamımız Sayın Muhammed Öztaş’ı makamında ziyaret ederek esnafımızın tüm talep ve sorunlarını kendilerine ileterek esnafımızın sorunlarının giderilmesini istedik. Küçük Sanayi Sitesi içinde Valimiz Sayın Ekrem Canalp’ın bu konu hakkında bahsettiğini ve yapılması için girişimde bulunacağını ifade etti. İlgi ve alakalarından dolayı Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz. Biz de Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak Küçük Sanayi Sitesi ve esnaflarımızın sorunlarının çözümü için ne gerekiyorsa yapmaya çalışacağız.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.