Gençlik ve Spor Festivali başladı

Hareketlilik yılı çerçevesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Herkes için Spor Federasyonu işbirliğinde eş zamanlı olarak 81 ilde yapılan ‘Gençlik ver Spor Festivali’ Batman’da görkemli bir şekilde yapıldı.

Gençlik ve Spor Festivali başladı
Reklam Bloğu
Yayınlama: 26.08.2024
10
A+
A-

Gençlik ver Spor Festivali Atatürk Parkında Gençlik Merkezi Faaliyetleri,  Spor Faaliyetleri, Sahne Faaliyetleri ve Tanıtım Faaliyetleri kapsamında 4 kategoride yapıldı. Gençlik ver Spor Festivalinde Gençlik Merkezi Resim, el sanatları ve diğer ürünlerini sergiledi. Spor Faaliyetlerinde birçok farklı branşta sporcular gösteriler yaptı. Yapılan sergi ve spor faaliyetlerinin sonunda sporculara, gençlere ve Atatürk Parkını dolduran 7’den 77’ye bütün vatandaşlara Gençlik Müzik Grubu konser verildi.

“GÖRKEMLİ BİR FESTİVAL OLDU”

Atatürk Parkında yapılan ‘Gençlik ve Spor Festivali’ kapsamında gösterilen ilgiye teşekkür eden Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, emeği geçenlere teşekkür etti. İl Müdürü Özperk yaptığı açıklamada; “Gençlik merkezlerinde eğitim alan gençlerimizin yaptıkları resimler ve tablolar sergilendi.  Alanda çocukların eğlenebilecekleri alanlar oluşturuldu. Farklı spor branşlarında sporcular tarafından gösteriler gerçekleştirildi. Günün sonunda Gençlik Merkezi Müzik Grubumuz sporcularımıza, gençlerimize ve vatandaşlara konser verdi. Emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.