Gençlerin isteğini Vali Canalp yerine getirdi

Gençlerin isteğini Vali Canalp yerine getirdi
Reklam Bloğu
Yayınlama: 11.10.2023
51
A+
A-

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’ın köy ziyaretleri kapsamında not aldığı sorunlar tek tek çözüme kavuşuyor.

Geçtiğimiz haftalarda Vali Canalp’ın Hasankeyf ilçesine bağlı köylere gerçekleştirdiği ziyaretlerde köylerde yaşanılan sorunlar tek tek tespit edilmişti. Köy ziyaretleri kapsamında Hasankeyf ilçesine bağlık İncirli, Soğucak, Büyükdere ve Öğütlü köylerinde iletişim istasyonları kurma çalışmaları tamamlanarak şebeke sorunu çözüldü.

KÖYLERDEN TEŞEKKÜR

Hasankeyf Kaymakamlığından yapılan açıklamada “Sayın Valimiz Ekrem Canalp’in Köy ziyaretleri esnasında; Köy muhtarlarının talep ve şikayetleri doğrultusunda şebekesi çekmeyen İncirli, Soğucak, Büyükdere ve Öğütlü köylerimizde iletişim altyapısını güçlendirmek ve vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla önemli bir adım atılmış ve Sayın Valimizin destekleriyle iletişim istasyonları kurma çalışmaları tamamlanarak şebeke sorunu çözülmüştür. Sayın Valimiz köylerimizin yaşam kalitesini artırmak ve vatandaşlarımızın her türlü hizmete kolayca erişebilmelerini sağlamak için büyük bir kararlılıkla çalışmıştır. Bu projenin tamamlanmasıyla birlikte, köylerimiz daha fazla bağlantı, bilgi ve iletişim imkanına sahip olacak, böylece tüm Vatandaşlarımız geleceğe daha umutlu bir şekilde bakabileceklerdir. Sayın Valimize ve bu projede emeği geçen herkese teşekkür ederiz” denildi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.