Gençler Batı Raman Ormanı’nı temizleyecek

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli ve gönüllü gençler, bu Pazar günü Batı Raman Kampüsü’nde gerçekleştirilecek “Ormanlar İçin El Ele” etkinliğine katılacak.

Gençler Batı Raman Ormanı’nı temizleyecek
Reklam Bloğu
Yayınlama: 17.10.2024
12
A+
A-

Etkinlik kapsamında Batı Raman Ormanı’nda çevre temizliği yapılacak ve doğa bilincine dikkat çekilecek. Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, tüm personel ve gönüllülere gerekli bilgilendirme ve davetlerin yapıldığını belirterek, katılımın yüksek olmasını beklediğini söyledi. Özperk, “Ormanlarımızı koruyup temiz bırakmalıyız,” diyerek, doğal zenginliklerin korunmasının herkesin sorumluluğu olduğunu vurguladı.

81 İL’DE EŞ ZAMANLI ETKİNLİK DÜZENLENECEK

İl Müdürü Özperk açıklamalarında şunları söyledi: “Ülkemiz, doğal zenginliklerle dolu orman ekosistemlerine sahip. Bu güzellikleri korumak hepimizin sorumluluğunda. Ağaç dikme etkinliklerine katılmak veya doğada geçirdiğimiz zamanlarda çevremizi temiz tutmak, bu sorumluluk çerçevesinde atılacak önemli adımlardır. Orman temizliği, hem çevremizi güzelleştirir hem de doğal yaşam alanlarının korunmasına katkı sağlar. Bilinçli bir toplum olmak ve ormanlarımıza sahip çıkmak, doğaya ve kendimize yapacağımız en büyük iyiliklerden biridir.” Bu anlamlı etkinlik, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı iş birliğinde, ülke genelinde 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenecek. 20 Ekim 2024 Pazar günü saat 11:00’de gerçekleştirilecek “Ormanlar İçin El Ele” etkinliğine tüm vatandaşlar davet edildi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.