GELECEĞİN YILDIZLARI GALATA’DA YETİŞİYOR

Batman’da 4 yıl önce kurulan Galata Spor Okulunda yüzlerce çocuk, futbolcu olma hayalleriyle haftanın belirli günlerinde eğitim görüyor.

GELECEĞİN YILDIZLARI GALATA’DA YETİŞİYOR
Reklam Bloğu
Yayınlama: 22.07.2024
45
A+
A-

Uzman antrenörler eşliğinde hafta sonları verilen futbol kurslarına farklı yaş kategorilerinde yüzlerce çocuk profesyonel futbol eğitimi görüyor. Ekibin başında bulunan tecrübeli futbol antrenörü Cengiz Çakar, hedeflerinin Galata Spor Okuluyla doğru eğitimlerle alt yapıdan en iyi sporcuların çıkmasını sağlamak olduğunu söyledi.

“FUTBOL EĞİTİMİ ALT YAPIDAN BAŞLAR”

‘Futbol Eğitimi alt yapıdan başlar’ diyen Antrenör Cengi Çakar; “Kadromuzda Yasin Kilvan, Umut Çakar ve Yusuf Işık gibi deneyimli hocalarımız var. Kayıt sorumlumuz Osman Çakar, tesis sorumlumuz ise Fettah bey ile profesyonel çalışıyoruz. Okulumuzda 05 ile 15 yaş aralığındaki çocuklara futbol eğitimi veriyoruz. 4 yıla aşkın birçok profesyonel takımlara oyuncu gönderdik. En son gönderdiğimiz oyuncu Fenerbahçe spor kulübünden davet aldı ve orda eğitim görmektedir. Bununla beraber genç antrenör adayı arkadaşlara da gelişimleri için yardımcı oluyoruz. Gereken bilgileri aktarıyoruz ve aynı zamanda amatörde ve tüm yaş kategorilerinde liglere katılım sağlıyoruz. Temel amacımız burada çocukların sportif başarıyla beraber zihinsel fiziksel gelişimlerine destek olup, sosyalleşmelerine yardımcı olmaktır. Aynı zamanda disiplinli bir şekilde arkadaşlarıyla hayatı paylaşmayı, kaynaşmalarını ve birbirlerini desteklemelerini sağlamaları açısından yardımcı oluyoruz. Eğitimler yaz kış boyunca devam etmektedir.” diye konuştu.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.