Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ve İl Müftüsü Ahmet Durmuş, Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti.

Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne ziyaret
Reklam Bloğu
Yayınlama: 08.10.2024
9
A+
A-

Heyet, hafızlık eğitimi alan öğrencilerle bir araya gelerek onların eğitim süreçlerine dair bilgi aldı. Ziyaretin ilk bölümünde, okul bünyesinde bulunan mesleki uygulama mescidini inceleyen heyet, burada yapılan çalışmaları yerinde gözlemledi. Uygulama mescidinin, öğrencilerin dini eğitim ve pratik becerilerini geliştirme açısından önemli bir alan olduğu vurgulandı.

HAFIZLIK EĞİTİMİ SINIFINA ZİYARET

Heyet, daha sonra örgün eğitim ile hafızlık eğitimini bir arada sürdüren ortaokul öğrencilerinin sınıflarını ziyaret etti. Öğrenciler, geçtiğimiz yıl düzenlenen İmam Hatip Okulları mesleki yarışmaları kapsamında ortaokul kategorisinde Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma ve ezanı güzel okuma bölge yarışmalarında kazandıkları derecelerle dikkat çekti. Ziyaret sırasında öğrenciler, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ezan okuyarak performanslarını sergiledi. Öğrencilerin bu başarılı performansı, heyet tarafından büyük takdir topladı.

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.