Eşbaşkanlar: Çalışmalar kesintisiz devam edecek

Batman Belediyesi Eşbaşkanları Gülistan Sönük ve Yeşil Işık, kentin farklı noktalarında sürdürülen çalışmaların denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Eşbaşkanlar: Çalışmalar kesintisiz devam edecek
Reklam Bloğu
Yayınlama: 19.08.2024
11
A+
A-

Eşbaşkanlar, yapımı devam eden yeni mezarlık alanı, sokak yenileme projeleri, asfalt üretim plenti ve parke taşı söküm, yol yapım ve kaldırım yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

“YENİ MEZARLIK ALANI İHTİYACA CEVAP VERECEK”

Batman Merkez Güvercin Köyü mevkiinde yapımı süren yeni kent mezarlığında sürençalışmaları da inceleyen Eşbaşkanlar, şehir merkezindeki mevcut mezarlıkların kapasitesinin dolması nedeniyle yeni bir mezarlık alanına duyulan ihtiyacın önemine dikkat çekti. Bu doğrultuda çalışmaların hızla devam ettiğini belirttiler.

ASFALT ÜRETİM PLENTİYENİDEN FAALİYETTE

Eşbaşkanlar, belediyenin asfalt üretim plentinin bulunduğu alanda da incelemelerde bulundu. Atıl durumda ve harap halde devraldıkları plentin, gerekli bakım ve onarımdan geçirildikten sonra yeniden faaliyete başladığını ifade ettiler. Bu süreçte yaşanan gecikmeler nedeniyle asfalt serim çalışmalarına geç başlanmış olsa da şimdi tam kapasiteyle üretim yapıldığı vurgulandı.

SOKAK YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Aydınlık Evler Mahallesi’nde yürütülen sokak yenileme çalışmalarını da yerinde inceleyen Eşbaşkanlar, deforme olmuş ve yenileme ihtiyacı bulunan sokaklarda parke taşı ve asfalt sökümü yapıldığını, ardından sıcak asfalt serimi ile sokakların yenilenmesinin hedeflendiğini belirttiler. Batman Belediyesi’nin kentin genelindeki çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini belirten Eşbaşkanlar, yurttaşların daha kaliteli hizmetlere ulaşması için her türlü çabanın gösterileceği ifade etti.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.