Eş Başkan Sönük yangın bölgesindeydi

Belediye Eş Başkanı Gülistan Sönük, gece saatlerinde komşu illerimiz Mardin Mazıdağı ve Diyarbakır Çınar ilçe sınırları arasında meydana gelen büyük yangın felaketi haberi üzerine olay mahalline itfaiye ekipleri ile birlikte intikal etti.

Eş Başkan Sönük yangın bölgesindeydi
Reklam Bloğu
Yayınlama: 21.06.2024
18
A+
A-

Dün gece saatlerinde komşu illerimizde meydana gelen yangın can ve mal kaybına neden oldu. Henüz sebebi tam olarak belirlenemeyen yangının yerleşim alanlarına sıçraması felaketin boyutunu artırdı. Olayın duyulması üzerine Batman Belediyesi Eş Başkanı Gülistan Sönük ve İtfaiye Müdürlüğü ekipleri anında yangın bölgesini intikal etti.

BELEDİYEÐEN PERSONEL TAKVİYESİ

İtfaiye Müdürlüğüne ait 2 arazöz, 2 su tankeri ve 10 personel ile birlikte yangın alanına ulaşan Batman Belediyesi ekibi koordine merkezi ile birlikte hareket ederek yangına müdahale etti. Gece geç saatlere kadar süren söndürme çalışmaları sonucunda yangın kontrol altına alındı. Sönük, yangında vefat edenlere Allahtan rahmet yaralılara acil şifalar dilerken yakınlarına da başsağlığı diledi. Eş Başkan Sönük, bütün imkânları ile vatandaşların yanında olacaklarını hatırlatarak yangından etkilenenlere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.