EŞ BAŞKAN SÖNÜK ‘TİLMERC HALKI YALNIZ DEĞİLDİR’

Belediyenin kentin sorunlarının tespit etmek ve çözüm yollarını halkla birlikte belirlemek amacı ile yapmış olduğu halk toplantılarının bu ayki durağı Tilmerc Mahallesi oldu.

EŞ BAŞKAN SÖNÜK ‘TİLMERC HALKI YALNIZ DEĞİLDİR’
Reklam Bloğu
Yayınlama: 10.07.2024
22
A+
A-

Tilmerc Taziye Evi’nde yapılan mahalle toplantısına Belediye Eş Başkanımız Gülistan SÖNÜK, DEM Parti İl Eş Başkanları Songül KORKMAZ ve Mustafa Mesut TEKİK, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeler, belediye birim müdürleri, mahalle muhtarı ve Tilmerçli yurttaşlar katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Eş Başkan Gülistan SÖNÜK, Tilmercli yurttaşlarımızın yanındayız. Sorunları biliyoruz. Sizi yalnız bırakmadık ve hiçbir zaman da yalnız bırakmayacağız” dedi.  Eş Başkan SÖNÜK: “Beklenmedik bazı olaylar çalışma planımızı bozdu. Daha evvel yapmamız gereken toplantıları ertelemek durumunda kaldık. Sorunları biliyoruz başta su sorunu olmak üzere sorunları birlikte alacağımız kararlarla çözeceğiz. Bu çerçevede kısa ve uzun dönem planlarımızı birlikte yapacağız ve çözüm konusunda ortak kararlar alacağız. Kentin sorunlarını nasıl çözeceğimizi birlikte tartışıp kararlaştıralım. Toplantılara kadın arkadaşların da katılımı karar sürecine olumlu katkı sağlayacaktır. Sorunların belirlenmesi için mahallelilerden oluşan bir komisyon kurulsun sorunları tespit edilsin ve çözüm önerileri ile birlikte getirilsin. İlgili arkadaşlarla sorunları ve çözüm yollarını değerlendirip başta 18. Madde uygulaması olmak üzere çözüm için çalışalım. Her zaman bütün imkânlarımızla yanınızda olacağız” dedi.

Toplantıya katılan yurttaşlar ise imar ve tapu sorunu, demiryolu üzerinde üst geçit ihtiyacı, Tilmerc TOKİ’deki kaldırımların yapılması, Memur Sen TOKİ konutlarının yolunun genişletilip kaldırımlarının yapılması, Kanatlı (Tayarê) Köy yolunun yapılması, mezarlık alanının düzenlenmesi, çöplerin düzenli toplanması, ilaçlama yapılması, mahallenin uygun yerlerinde parkların yapılması, Tilmerc Mahallesi’ne gelen otobüs sefer ve sayılarının artırılması, kaldırılan semt pazarının tekrar eski yerinde kurulması ve tandır yapılması konusundaki taleplerini dile getirdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.