EŞ BAŞKAN SÖNÜK ASFALT SERİMİNİ YERİNDE GÖRDÜ

ÖZGÜRLÜK BULVARI ÇALIŞMALARI YAKIN TAKİPTE

EŞ BAŞKAN SÖNÜK ASFALT SERİMİNİ YERİNDE GÖRDÜ
Reklam Bloğu
Yayınlama: 11.07.2024
19
A+
A-

Batman Belediye Eş Başkanımız Gülistan SÖNÜK, belediye çalışmalarını yerinde görmek ve hizmet birimlerinin çalışmaları hakkında bilgi almak için ziyaret gerçekleştirdi.

Alt ve üst yapı çalışmaları tamamlanarak asfalt serimine başlanan Özgürlük Bulvarı’nda yapılan asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Eş Başkanımız Gülistan SÖNÜK, Başkan Yardımcısı Çiğdem DEMİR SEVİM ve meclis üyeleri ile birlikte çalışmalar hakkında birim müdürleri ve teknik personelden bilgi aldı. Özgürlük Bulvarı esnafı ve mahalle sakinlerinin görüş ve taleplerini dinleyen Eş Başkan SÖNÜK, Özgürlük Bulvarı’nda çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için belediyenin bütün imkanlarını seferber ettiklerini ve bunun için çaba gösterdiklerini belirtti.

Daha sonra Belediye Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğünü ziyaret eden Eş Başkan SÖNÜK ve beraberindekiler, makine ikmal müdürlüğünün işleyişi ve çalışma biçimi hakkında bilgi alırken, belediye hizmet araçlarının bakım ve onarımı için kullanılan malzemelerin yer aldığı depolarda incelemelerde bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.