En fazla muhtar değişikliği Kozluk’ta yaşanıyor

Batman Valisi Ekrem Canalp, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi sonrası Kozluk ilçesinde seçilen muhtarlarla bir araya geldi. Valilik Toplantı Salonu’nda Kaymakam Ekrem Güngör ile birlikte muhtarları kabul eden Vali Canalp, muhtarlara hayırlı olsun dileklerinde bulundu ve sorunlarını dinledi.

En fazla muhtar değişikliği Kozluk’ta yaşanıyor
Reklam Bloğu
Yayınlama: 19.07.2024
13
A+
A-

Vali Canalp, Kozluk’ta en fazla muhtar değişikliği yaşandığını belirterek, bu durumun demokrasinin iyi işlediğini gösterdiğini söyledi. Canalp, köy ziyaretlerinde not edilen işlerin dörtte üçünün tamamlandığını ve yeni taleplerin planlamaya alındığını vurguladı.

KOZLUK’TA SU SORUNU ÇÖZÜLECEK

Kaymakam Güngör’ün su sorunu talebine yanıt veren Vali Canalp, Batman ve çevresinde su sorununu çözmek için iki proje üzerinde çalışıldığını belirtti. Silvan Barajı ve Garzan Barajı projeleriyle bölgenin su ihtiyacının karşılanacağını ifade etti. Vali Canalp, bu projelerin takibi ve desteklenmesi gerektiğini vurgulayarak, kamuoyunun ve muhtarların projeleri sahiplenmesi çağrısında bulundu. Toplantıda Kaymakam Ekrem Güngör, İdare ve Denetim Müdürü Süleyman Genç ile Kozluk’tan gelen muhtarlar da hazır bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.