EKMEN’DEN BASIN KURULUŞLARINA ZİYARET 

ir takım çalışmalar için Batman’da bulunan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen Batman’da çeşitli STK kuruluşu ziyaretlerinden sonra Batman’daki yerel Basın Dernek ve Cemiyetlerini gezdi.

EKMEN’DEN BASIN KURULUŞLARINA ZİYARET 
Reklam Bloğu
Yayınlama: 05.08.2024
13
A+
A-

Bir takım çalışmalar için Batman’da bulunan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen Batman’da çeşitli STK kuruluşu ziyaretlerinden sonra Batman’daki yerel Basın Dernek ve Cemiyetlerini gezdi.

”YAZILARI BOYALARLA SİLMEK DEVLETİN CİDDİYETİNE YAKIŞMAZ”

Beraberinde DEVA Partisi İl Başkanı Şehmus Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı ve beraberindeki heyetle Batman Basın Konseyi Derneğini ziyaret eden DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen yerel basını çok önemsediklerini kaydetti. Batman Basın Konseyi ziyareti sırasında Dernek başkanı Nedim Arslan, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Seven, Murat Ezgin üye Yahya Yüksel tarafından karşılanan Ekmen, son genelgeyle birlikte yerel basının sıkıntılı bir süreçten geçtiğini söyledi. Ekmen, ” tasarruf tedbirleri kapsamında yerel basına aboneliklerin iptal edilmesi yerel basını bitirme noktasına getirmiştir. Gündemin öncelikli konularından biri olan bu konuyu TBMM’ye taşıdık. Haber kaynağı ve gazetelerden tasarruf sağlanamaz. Ülkenin genel durumunu gündeme getiren yerel basın kuruluşlarıdır.” dedi. Son günlerde Batman Siirt çevre yolunda yaşanan kazalarla ilgili bilgilendirmelerde bulunan Ekmen, çevre yolu başta olmak üzere uçak sefer sayısı, Batman Petrolspor’la ilgili gelişmeler ve sağlık alanındaki bir çok konunun gündemlerinde olduğuna dikkat çekti. Yaya geçitleri konusunda açıklamada bulunan Genel Başkan yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, yaya güvenliği ile ilgili alınan basit bir olay var. Bunu boya ile silmek Devletin ciddiyetine yakışmaz. Oraya önceden ‘Önce yaya’ yazılmış. Daha önce Diyarbakır’da yazılmış, itiraz etmemişsin. Kürtçe tabelalar asılmış itiraz etmemişsin. Burada yaşananlar MHP ve benzeri partilerin iktidar üzerindeki etkisini göstermektedir dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.