Ekmen’den Amedspor için öneri; ‘İhtiyaç halinde maçlar Batman’da oynansın’

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, Diyarbakır Stadyumu’nun zemininde yaşanan sorunlar nedeniyle TFF 1. Lig’de mücadele eden Amedspor’un ihtiyaç halinde maçlarının Batman’da oynanmasını önerdi.

Ekmen’den Amedspor için öneri; ‘İhtiyaç halinde maçlar Batman’da oynansın’
Reklam Bloğu
Yayınlama: 21.08.2024
13
A+
A-

Diyarbakır temsilcisi Amedspor, TFF 1. Lig’in ikinci haftasında İstanbulspor ile Diyarbakır Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. İstanbulspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona eren maçta futboldan çok saha zemini gündeme geldi. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında iki takımın teknik direktörleri, zeminle ilgili sıkıntılarını dile getirdi. İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz ve Amedspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, saha zemininin kötü olduğuna vurgu yaptı.

“BATMAN, AMEDSPOR’UN İKİNCİ EVİ GİBİDİR”

Ekmen, Amedspor’un başarılı olmasını dilediğini belirterek, Diyarbakır Stadyumu’nda tespit edilen zemin probleminin hızlı bir şekilde çözülmesini umduğunu ifade etti. Amedspor’un bölgenin gözbebeği bir takım olduğunu vurgulayan Ekmen “Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Diyarbakır ziyareti sezon için güzel bir başlangıç oldu. Ancak, bu maçta saha zemininin sezona hazır olmadığı yönünde tespitler yapıldı. Umarım bu sorun en kısa sürede çözülür. Ancak başka bir sahada maç oynanması gerekirse Batman, Amedspor’un ikinci evi gibidir. Böyle bir durumda, Amedspor’un maçlarını Batman’da oynamasını arzu ederiz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.