Ekmen: “Mersin bir kez daha cezalandırılıyor”

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, yaptığı açıklamada, iktidarın Mersin’i bir kez daha cezalandırdığını belirtti. Ekmen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, SGK alacaklarının haczedilmesi veya belediye alacaklarından kesinti yapılması gibi uygulamaların Mersin’den başlatılmasının, iktidarın cezalandırma politikalarının bir parçası olduğunu ifade etti.

Ekmen: “Mersin bir kez daha cezalandırılıyor”
Reklam Bloğu
Yayınlama: 31.07.2024
6
A+
A-

İktidarın Cezalandırma Politikası

Ekmen, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Defalarca kez, iktidarın Mersin’i cezalandırdığını ifade etmiş idim. Tek amacı belediyeleri felç etmek ve seçmeni cezalandırmak olan SGK alacaklarının haczedilmesi veya belediye alacaklarından kesinti yapılması gibi uygulamaların Mersin’den başlatılması bir kez daha gösterdi ki; Mersin cezalandırılmaktadır.”

Mersin Halkı Belediyesine Sahip Çıkacak

Mersin halkının parti ayrımı olmaksızın kendi belediyesine sahip çıkacağını vurgulayan Ekmen, “Mersin halkı, parti ayrımı olmaksızın kendi belediyesine yani Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne sahip çıkacaktır. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i yalnız bırakmayacaktır,” dedi.

“Vahap Bey Hepimizin Başkanıdır”

Ekmen, iktidarın unutmaması gereken bir noktanın altını çizdi: “İktidar unutmamalı belediye şehrimizin belediyesi, Vahap Bey hepimizin başkanıdır.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.