EKİNCİ VE DEMİR AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Siyaset, STK, İş Dünyası Batman’ın Kanaat önderleri hepsi bir aradaydı.

EKİNCİ VE DEMİR AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
Reklam Bloğu
Yayınlama: 25.08.2024
90
A+
A-

Batman’ın sevilen ailelerinden  BATSO Meclis başkanı Ercan Ekinci’nin yeğeni Yunus Ekinci, hafta sonu Güngör palas düğün salonunda düzenlenen görkemli düğün töreniyle hayatını İlknur Demir ile birleştirdi. Düğün öncesinde davetlileri kapıda karşılayan BATSO meclis başkanı Ercan Ekinci gelen misafirlere yakın ilgi ve alaka gösterdi.

Düğüne AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, HÜDA-PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Batman’ın eski Milletvekili Faris Özdemir,Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi,  BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, Eski Batman belediye başkan yardımcısı İzzettin çağrı,Batman’ın ve bölgenin tanınan iş adamları ve kanaat önderi katıldı. Sait Karabulut, Bahri Müjdeci’ Male Hamzuat Mûzafer Boskurt ve STK temsilcileri, iş insanları, çok sayıda il dışından gelen davetliler, yansıra seçkin bir davetli katıldı.

GÖRKEMLİ DÜĞÜN

Ekinci ve Demir ailesinin düğününde Mevlidi şerif okutulurken, davetlilere yemek ikramı yapıldı, verilen yemek ikramı ardından nikâh töreni düzenlendi. Nikah şahitleri Ak parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, HÜDA-PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Eski Batman Milletvekili Faris Özdemir,Ak Parti il Başkanı Hüseyin Şansi, ,BATSO Başkanı Abdulkadir Demir,Eski Batman belediye başkan yardımcısı İzzettin çağrı ve bazı misafirler katıldı. Belediye evlendirme Müdürü Nuri Turgut tarafından kıyılan nikahtan sonra genç çiftin nikah defterini geline takdim eden Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu genç çifti tebrik ederek Ekinci ve Demir ailesini tebrik etti. Nikâh töreninin ardından Batman’ın sevilen sanatçıları Kemençe ve saz eşliğinde yapılan düğünde konuklar coşkuyla çiftetelli, halay ve delilo çekti. Batman Demokrat Haber olarak Ekinci ve Demir ailesini kutlar, genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.