Duyarlı Başkan Arif Çetin’den şampiyon Güney’e destek ziyareti

Batmanlı bedensel engelli Ayşe Nur Güney, azmi ve kararlılığıyla tüm engelleri aşarak okçuluk branşında Türkiye birincisi oldu. Birinci olan Güney’e sadece destek MHP il Başkanı Arif çetinden geldi.

Duyarlı Başkan Arif Çetin’den şampiyon Güney’e destek ziyareti
Reklam Bloğu
Yayınlama: 17.10.2024
37
A+
A-

OKÇULUK BRANŞINDA BİRİNCİ OLDU

Batman’ı Türkiye genelinde temsil eden Ayşe Nur Güney, okçuluk branşında birinci oldu. Ayşe Nur’un bu örnek mücadelesi, engellerin sadece bedensel olmadığını, doğru motivasyon ve çalışmayla her zorluğun üstesinden gelinebileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

BAŞKAN ÇETİN SPORCUYU TEBRİK ETTİ

MHP Batman İl Başkanı Muhammet Arif Çetin,  Ayşe Nur Güney’i Kültür mahallesindeki Baba evinde ziyaret ederek başarısını tebrik etti. Ziyaret sırasında, Çetin, Ayşe Nur’un azmini ve başarısından dolayı teşekkür ederek ve ona bir tam altın takarak bu önemli başarıyı taçlandırdı.  Ayşe Nur’un spor kariyerindeki bu parlak zafer, diğer engelli bireylere de ilham kaynağı olurken, Batman’ın spor alanındaki başarısını da bir kez daha vurguladı. Bu ziyaret, sadece bir spor başarısını kutlamakla kalmadı, aynı zamanda Batman’daki engelli bireylerin toplumdaki yerini ve onlara verilen değeri de simgelemiş oldu. Ayşe Nur Güney, azmi ve disipliniyle, bedensel engelin bir sınır olmadığını kanıtladı ve kendisini destekleyen Başta Ailesi ve MHP il başkanı Muhammet Arif Çetin teşekkür etti.

BABA GÜNEY ‘KİMSE BİZE DESTEK OLMADI’

Belediyede uzun yıllardır çalışan Baba Veysi Güney “Ayşe Nur kızım azmiyle ve kararlılığıyla okçulukta Batman’ı temsil ederek Türkiye Birincisi oldu, üzülerek belirtmeliyim hiçbir yöneticiden kızıma destek olan olmadı, sadece MHP il başkanımız Muhammet Arif Çetin’den hariç buradan sizlerin aracılığıyla bir kez daha kendisine ve bizlerin sesi kulağı olan sayın basın emekçilerine teşekkür ederim.” Ziyarete Batman’ın  yerel basını da hazır bulundu.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.