Dursun’a Malatya’ya atanmasından dolayı kendisine hizmet plaketi takdim edildi

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde yaklaşık 2 yıl boyunca Şube Müdürü olarak görev yapan Servet Dursun’a Malatya’ya atanmasından dolayı kendisine hizmet plaketi takdim edildi.

Dursun’a Malatya’ya atanmasından dolayı kendisine hizmet plaketi takdim edildi
Reklam Bloğu
Yayınlama: 22.08.2024
4
A+
A-

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk tarafından verilen hizmet teşekkür plaketinin ardından mutluluğunu gizleyemeyen Şube Müdürü Dursun, Batman’ı hiçbir zaman unutmayacağını ve kendisinde özel bir yerinin olacağını söyledi. Batman’da bulunduğu süre içerisinde Okul Sporları ve Yurt İdare Şube Müdürlüğü görevlerinde bulunduğunu belirten Servet Dursun; “Batman’da 2 yıl görev yapmanın mutluluğunu ve sevincini yaşadım. Burada 2 yıl içerisinde yüzlerce dostluk ve aile kazandım. Batman’da yaşamayan, ekmeğini yemeyen ve insanlarını tanımayanlar çok şey kaybeder. Batman benim için bir dönüm noktası gibiydi. Batman kadim toprakların modern şehridir. Herkese hakkımı helal ediyorum, üzerimde emeği olan herkesten de helallik istiyorum. İyi ki Batman’da görev yaptım.” diye konuştu.

“SERVET MÜDÜRÜMÜZ BAŞARISIYLA ÖRNEKTİ”

Malatya’ya atanan Şube Müdürü Servet Dursun’a hizmet teşekkür plaketini takdim eden Gençlik ve Spor Şube Müdürü Mehmet Şafi Özperk, başarısıyla örnek bir idareci olduğunu söyledi. İl Müdürü Özperk; “2 yıl boyunca birlikte çalıştık. Sayısız projeye imza atıp, gençlerimiz ve sporumuz için canla başla çalıştık. Emekleri ve katkılarından dolayı kendisine İl Müdürlüğümüz ve Batman adına teşekkür ederiz. Yolu ve bahtı açık olsun” diye konuştu. Plaket töreninde Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr, Personel Şube Müdürü Hüseyin Onat ile Okul Sporları Şube Müdürü Ömer Polat’ta hazır bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.