DSİ Yürüyüş Yolu ve Parklar Bahara Hazırlanıyor

Batman Belediyesi, bahar mevsimi öncesi kent genelindeki park, yürüyüş yolu ve sosyal alanlarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Amaç, vatandaşların daha güvenli, temiz ve konforlu alanlarda vakit geçirebilmesini sağlamak.

DSİ Yürüyüş Yolu ve Parklar Bahara Hazırlanıyor
Yayınlama: 03.02.2026
13
A+
A-

YÜRÜYÜŞ YOLLARINDA GÜVENLİK ARTIRILDI

Devlet Su İşleri (DSİ) kanalı üzerindeki yürüyüş yolunda, demir korkulukların kaynak ve bakım çalışmaları tamamlandı. Çalışmalar sayesinde yürüyüş yolu hem daha güvenli hem de estetik bir görünüme kavuştu.

PARKLARDA DETAYLI BAKIM

Yaşar Kemal Kent Parkı’ndaki havuzların makine daireleri detaylı şekilde kontrol edildi. Havuz temizliği yapıldı, fitiller temizlendi ve elektrik aksamları ile bağlantı noktaları incelenerek olası arızaların önüne geçildi.

OYUN VE SPOR ALANLARI DENETLENİYOR

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kış mevsimi boyunca parkların altyapı ve üstyapısını denetledi. Oyun alanları, spor aletleri ve yürüyüş yollarındaki eksiklikler giderilerek, vatandaşların bahar aylarında sorunsuz şekilde kullanımına hazırlanıyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.