Dicle Elektrik Müşteri Memnuniyeti Merkezi Mobil Hizmet Aracı

Dicle Elektrik Müşteri Memnuniyeti Merkezi Mobil Hizmet Aracı
Reklam Bloğu
Yayınlama: 30.07.2024
7
A+
A-

Dicle Elektrik’in yenilikçi ve kaliteli hizmet anlayışını yansıtan 4M Mobil aracı, tüketici odaklı hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu hafta Beşiri/Batman ve Bismil/Diyarbakır illerinde tüketicilere ulaşan mobil hizmet aracı, bölge halkının istek, öneri ve şikayetlerini yerinde dinliyor.

Dicle Elektrik’in 4M Mobil aracı, müşteri memnuniyetini artırmak amacıyla sürekli olarak çeşitli lokasyonlarda hizmet vererek, elektrik kullanıcılarının sorunlarını hızlı bir şekilde çözmeyi hedefliyor. Bu sayede tüketiciler, ihtiyaç duydukları hizmetleri kolayca alabiliyor ve firma ile doğrudan iletişim kurma imkanı buluyor.

Mobil hizmet aracının bu haftaki rotasında olan Beşiri/Batman ve Bismil/Diyarbakır’daki tüketiciler, elektrik hizmetleri ile ilgili her türlü istek, öneri ve şikayetlerini yetkililere iletebilecekler. Dicle Elektrik, müşteri memnuniyeti odaklı bu hizmeti ile bölge halkının elektrik ile ilgili her türlü talebine hızlı ve etkili çözümler sunmayı amaçlıyor.

Dicle Elektrik’in 4M Mobil hizmet aracı ile ilgili detaylı bilgi ve hizmet noktaları için firmanın resmi web sitesi ve müşteri hizmetleri merkezinden bilgi alınabilir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.