Dicle Elektrik, Mobil Ekiplerle Müşteri Memnuniyetini Artırıyor

Dicle Elektrik, Mobil Ekiplerle Müşteri Memnuniyetini Artırıyor
Reklam Bloğu
Yayınlama: 21.10.2024
8
A+
A-

Dicle Elektrik, sürdürülebilir enerji dağıtımı hizmeti verdiği Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde, müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik projelerine hız kesmeden devam ediyor.

2020 yılında hayata geçirdiği Mobil Müşteri Memnuniyeti Merkezi (4M) ekipleri ile şimdiye kadar 420 bin kilometre yol kat eden Dicle Elektrik, müşteri taleplerini en ücra noktalara kadar ulaştırarak çözüm sunmayı hedefliyor.

67 KİŞİLİK MOBİL EKİPLERLE 420 BİN KİLOMETRE YOL KAT EDİLDİ

Dicle Elektrik Genel Müdürü Yaşar Arvas, 4M ekiplerinin Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Şırnak ve Siirt’teki 2.3 milyon aboneye hizmet verdiğini belirterek, mobil ekiplerin dört yılda toplam 420 bin kilometre yol katederek, dünyanın çevresini 10 kez dolaşacak kadar mesafe kat ettiğini vurguladı. Arvas, “Ekiplerimiz, hizmet bölgemizde gitmedik yer bırakmadı. Müşteri taleplerini yerinde dinleyip çözüm sunarak müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşıyoruz,” dedi.

YENİLENEN 4M ARAÇLARIYLA MODERN HİZMET

Yeniden modernize edilen 4M araçları, abonelerin ödeme dışındaki tüm taleplerine cevap verebilecek donanımlarla hizmet veriyor. Araçlarda yer alan internet bağlantılı bilgisayarlar, TV cihazları ve kamera sistemleri ile vatandaşlara etkin ve hızlı çözümler sunuluyor.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.