‘Değişim ve icraat için hazırız’

AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu.

‘Değişim ve icraat için hazırız’
Reklam Bloğu
Yayınlama: 14.10.2024
10
A+
A-

Toplantıda, eğitimden sağlığa, ulaşımdan kentsel dönüşüme kadar birçok konuda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şansi, sorunlarla mücadeleye kararlı olduklarını vurguladı.

‘SORUNLARI DİNLİYOR VE ÇÖZÜMLER ÜRETİYORUZ’

Bir restoranda düzenlenen toplantıya, AK Parti il yönetimi ve partililer de katıldı. Şansi, toplumun tüm kesimleriyle buluşarak sorunları dinlediklerini belirterek, “Mahalle mahalle gezerek, esnafla ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldik. İletilen sorunlara ilişkin notlar aldık,” dedi. Hüseyin Şansi, Batman’a geldikten sonra yaklaşık iki ay boyunca mahallelerde ve sokaklarda sorunları dinleyerek, “Batman için ne yapabiliriz?” sorusuna kafa yorduklarını ifade etti. Ayrıca, teşkilat içerisindeki sorunlara dair çözüm önerileri hakkında daha önce görev almış arkadaşlarıyla fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti.

‘İCRAATIN VE GELECEĞİN PARTİSİYİZ’

Partinin değişim konusundaki kararlılığına da değinen Şansi, “Değişimle ilgili ciddi bir irade ortaya koyuyoruz. Geçen hafta Batman’da ilçe başkanlarımızın ataması gerçekleşti. AK Parti, umudun, icraatın ve geleceğin partisidir. İlçe kongrelerimizi şölen havasında gerçekleştireceğiz ve bu süreç içerisinde dinamik, geçmişi unutmadan geleceğe emin adımlarla yürüyen kadrolarla 8. Olağan kongre sürecini tamamlayacağız,” dedi. Şansi, bu süreçte uyumlu bir şekilde güçlenerek Batman için gereken her şeyi yapacaklarını belirterek, kimsenin bu konuda şüphesinin olmaması gerektiğini vurguladı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.