Çocuk Evleri Sitesi’nde Müzik Dinletisine katıldılar

Batman Valisi Ekrem Canalp ve Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Batman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü tarafından düzenlenen “Enstrümanları Tanıyalım” etkinliğinde Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocuklarla bir araya geldi.

Çocuk Evleri Sitesi’nde Müzik Dinletisine katıldılar
Reklam Bloğu
Yayınlama: 20.09.2024
7
A+
A-

Çocuk Evleri Sitesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte, Batman Üniversitesi Müzik Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri çocuklara farklı enstrümanları tanıttı ve ardından müzik dinletisi sundu. Batman Valisi Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir ve eşi Zeynep Demir’in yanı sıra Batman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Zeki Eryar da etkinliğe katıldı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Rektör Demir, çocuklarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm akademisyenlere teşekkür etti. Batman Valisi Ekrem Canalp ise çocuklarla yakından ilgilenip sohbet etti ve bu tür etkinliklerin çocukların sosyal ve bilişsel gelişimine önemli katkılar sunduğunu belirtti.

MÜZİK VE SANATLA BÜYÜYEN GELECEK

Çocukların müzik ve sanatla bağlarını güçlendirmeyi amaçlayan etkinlikte, çocuklar daha önce deneyimlemedikleri birçok enstrümanı tanıma fırsatı buldu. Etkinlik kapsamında yapılan müzik dinletisi büyük beğeni toplarken, çocuklar keyifli zaman geçirdi. Etkinlik, Batman Üniversitesi’nin “Biz Geleceğiz: Gelecek de Bizim İş Birliği Protokolü” çerçevesinde düzenlendi. Akademik danışmanlık Dr. Öğr. Üyesi Yiğit Karabulut ve Arş. Gör. Derya Can Karabulut tarafından sağlanırken, Müzik Bölümü öğrencileri enstrümanlarıyla katkı sundu.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.