Cimnastik kurslarına çocuklar yoğun ilgi gösteriyor

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Spor salonlarında verilen cimnastik kurslarına çocuklar yoğun ilgi gösteriyor.

Cimnastik kurslarına çocuklar yoğun ilgi gösteriyor
Reklam Bloğu
Yayınlama: 30.07.2024
5
A+
A-

Batman genelinde haftanın 5 günü yüzlerce 07-12 yaş arasındaki erkek ve kız öğrencilerin cimnastik kurslarında eğitimi aldığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, velilerden yeni kurslar içinde taleplerin geldiğini söyledi.

HAFTANIN 5 GÜNÜ EĞİTİM

İl Müdürü Özperk; “19 Mayıs ve Çok Amaçlı Spor salonlarımızda verdiğimiz cimnastik kurslarımıza ilgi beklenileninin üzerinde oldu. Tecrübeli ve uzman antrenörlerimiz eşliğinde haftanın 5 günü programlı bir şekilde eğitimlerimiz aralıksız sürüyor. Bizlerde jimnastik branşını ciddi anlamda önemsiyor ve destekliyoruz. Çünkü doğru bir program uygulanarak, çocuklarda koordinasyon, esneklik, çabukluk ve kuvvet gibi fiziksel özelliklerinin gelişmesini sağlıyor. Ayrıca fiziksel uyumun sağlanması için de ideal bir spordur. Bunlarla beraber; Duruş bozukluklarının giderilmesi konusunda yardımcı olur. Cimnastik sporu bir altyapı görevi görür. Çocukların yaşına, boy ve kilosuna göre hazırlanan doğru program ile kuvvet, koordinasyon, esneklik ve çabukluk kazanmasını sağlayabilirsiniz. GSB Yaz kurslarımızın yanı sıra gelişmeye açık çocuklarımızın eğitimlerini de yılın 12 ayı boyunca sürdürmekteyiz.” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.