“ÇİÇEK YERİNE GAZZE İÇİN YARDIM KURULUŞLARINA BAĞIŞ YAPIN”

Ak Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, kendisine kutlama için gönderilecek çiçeklerin ücretini Filistin halkı için yardım kuruluşlarına bağışta bulunulmasını istedi.

“ÇİÇEK YERİNE GAZZE İÇİN YARDIM KURULUŞLARINA BAĞIŞ YAPIN”
Reklam Bloğu
Yayınlama: 13.08.2024
16
A+
A-
Başkan Şansi yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensipleriyle AK Parti Batman İl Başkanlığına atanmış bulunmaktayım.
Şahsıma tevdi ettikleri bu kutlu görev için Zatıalilerine şükranlarımı arz ediyorum. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Ak Partimizin yetkili kurullarının şahsıma duydukları güvene layık olmak, partimizin bayrağını daha da yükseğe çıkarmak için elimden gelen gayreti, çabayı göstereceğimin bilinmesini istiyorum.
Rabbim bu kutlu yolculukta bizleri muvaffak kılsın, alnımızın akıyla bu görevi yürütmeyi, Batmanımıza ve ülkemize hayırlı işler yapmayı nasip etsin, Rabbim bizi mahcup etmesin.
Şimdi vakit Batmanımıza hizmet etme vakti, Batmanımızda Ak Partimizi daha da güçlendirme, Batmanlı hemşehrilerimizle el ele ve gönül gönüle vererek ilk günkü aşk ve heyecanla birlikte çalışma ve birlikte yol yürüme vakti!
Birlik ve beraberlik içinde, meşveret ilkesiyle, ortak akılla Batman’ın sorunlarını masaya yatıracağız, bu sorunların çözümü için var gücümüzle inşallah gayret göstereceğiz. Herkesi kucaklayan, herkese kapımızın açık olduğu, hiç kimsenin ötekileştirilmeyeceği bir anlayışla Batmanımıza hizmet etme azmi ve kararlılığı içinde olduğumu belirtir, tüm hemşehrilerime saygı, sevgi ve muhabbetlerimi iletiyorum.
Son olarak bu ulvi ve kutlu göreve başlamam münasebetiyle, kıymetli hemşehrilerimden tebrik amaçlı çiçek gönderilmemesini, siyonist İsrail’in zulmüne maruz kalan Filistin/Gazze’ye ulaştırılmak üzere yardım kuruluşlarına bağışta bulunulmasını istirham ediyorum.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.