ÇELİK, “BAŞARI GETİRMESİNİ DİLİYORUM”

  Sason’da 2024-2025 eğitim-öğretim yılı başladı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kutbettin Çelik, yeni eğitim ve öğretim yılı mesajı yayımladı.

ÇELİK, “BAŞARI GETİRMESİNİ DİLİYORUM”
Reklam Bloğu
Yayınlama: 11.09.2024
8
A+
A-

İlk ders zilinin çalmasıyla başlayan yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde öğrenciler kadar velilerde heyecanlıydı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Çelik Mesajında, “2024-2025 eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.  Çelik yeni eğitim döneminin Maarif Yüzyılı ve Maarif Modeli vizyonu çerçevesinde önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Çelik, “Maarif Yüzyılı ile amacımız, öğrencilerimizi yalnızca akademik başarıyla değil, milli ve manevi değerlerle donatarak yetiştirmektir. Sason’da eğitim çıtasını en yükseklere çıkarmak en temel görevimizdir. Maarif Modeli, öğrencilerimizin eleştirel düşünme, problem çözme ve iletişim becerilerini geliştirerek onları topluma faydalı bireyler haline getirmeyi hedeflemektedir. Eğitim kurumlarımızda, bilgi aktarımının yanı sıra değerler eğitimi ve kültürel mirasın korunmasına da büyük önem verilecektir. Öğretmenlerimiz, bu süreçte en önemli rolü üstlenecek, velilerimizin desteğiyle yeni eğitim modelimizi en verimli şekilde hayata geçireceğiz.” Dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.