ÇEDES Projesi Bilgilendirme toplantısı yapıldı

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum” (ÇEDES) Projesi kapsamında gönüllü öğretmenlere yönelik bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı düzenlendi.

ÇEDES Projesi Bilgilendirme toplantısı yapıldı
Reklam Bloğu
Yayınlama: 11.10.2024
17
A+
A-

Toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve ÇEDES okul temsilcisi gönüllü öğretmenler katıldı. Kurtaran, gönüllü öğretmenlerin projedeki önemine dikkat çekerek, “Bu gönüllü bir çalışma. Desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı ile birlikte yürüttüğümüz bu projede yapılacak çok şey var.” dedi. Ayrıca, genç nesillere doğa ve canlılara karşı sorumluluk bilincinin kazandırılmasının önemini vurguladı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ÇEDES İl Koordinatörü Halit Kuş, 2024-2025 eğitim-öğretim yılına yönelik eylem planını açıkladı. Proje kapsamında planlanan faaliyetler, hedefler ve yapılacak iş birliklerine dair bilgi verildi.

MANEVİ DANIŞMANLARDAN DESTEK

Toplantıya katılan Diyanet Gençlik Merkezi Manevi Danışmanları Habibe İnanç ve Muzaffer Doğru da projeyle ilgili kısa bilgilendirmeler yaptı. Türkiye genelinde uygulanan ÇEDES Projesi, öğrencilerin millî, manevi, ahlaki ve kültürel değerleri benimsemesini amaçlıyor. Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğiyle yürütülen proje, öğrencilerin sosyal sorumluluk bilinciyle yetişmelerine katkı sağlıyor. Toplantı, katılımcıların sorularının yanıtlandığı soru-cevap bölümüyle sona erdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.