Cansuyu Gazze içerisinde kurban kesen ve dağıtan tek yardım derneği oldu

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 2024 kurban organizasyonu kapsamında 24 ülke ve 50’den fazla bölgede bağışçılarının vekalet kurbanlarının kesimlerini gerçekleştirdi. Ayrıca Gazze içerisinde kurban kesimi gerçekleştiren ve dağıtımını yapan tek yardım kuruluşu oldu.

Cansuyu Gazze içerisinde kurban kesen ve dağıtan tek yardım derneği oldu
Reklam Bloğu
Yayınlama: 30.06.2024
10
A+
A-

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 2024 kurban organizasyonu kapsamında çalışmalarını tamamladı. Dernek tarafından yapılan açıklamada, organizasyon boyunca kurban kesilen bölgelerde ekipler ile birlikte çalışmaların yürütüldüğüne dikkat çekilirken, bölgelerin muhtaçlık ve aciliyet durumuna göre belirlendiği ifade edildi. Belirlenen, bölgelere gönderilen ekipler aracılığı ile çalışmaların gerçekleştirildiğinin altı çizildi.

TURAN: “TÜM BAĞIŞÇILARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Kurban organizasyonu ile ilgili açıklamalarda bulunan Cansuyu Batman Temsilcisi Mehmet Emin Turan, vatandaşların emanet ettiği on binlerce kurbanın kesilerek ihtiyaçlara ulaştırdıklarının altını çizerek “Hayırseverlerimizin, bu bayramda da sayısı milyonları aşan yoksul durumdaki insanların; Gazze’de gerçekleştirdiğimiz kesimlerimizle de Gazzeli kardeşlerimizin sofralarında misafir olmalarına ve hayır duası almalarına vesile olduk. Kurban emanetleriniz yılda bir kez evlerine et girme fırsatı olan, hatta evi dahi olmayıp zor şartlarda barınma mücadelesi veren kardeşlerimizin yüzlerinde sıcacık bir tebessüme dönüştü. Muhtaçların sofrasında et pişmesine, yüreklerindeki sevince vesile olan tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.