Çankaya, geleceğin mesleği ‘Yapay Zeka’yı anlattı

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Çankaya “Geleceğin  Meslekleri ve Yapay Zeka” adlı sunumuyla üniversite adayı öğrencilerine meslek seçiminde geniş ufuklar açan bir sunum yaptı.

Çankaya, geleceğin mesleği ‘Yapay Zeka’yı anlattı
Reklam Bloğu
Yayınlama: 20.07.2024
12
A+
A-

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Necat Nasiroğlu Külliyesinde organize edilen Üniversite Tanıtım Günleri Etkinliğine İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl Milli Egitim Müdür Yardımcısı Hasan Cankaya,  Şube Müdürleri Akın Arı ve Abdurrahman Kusen, Acil Yayınları kurucusu Matematik öğretmeni Mahsum Öztürk,  Ahmet DİNÇ Vakfı Yetkilileri Katılım gösterdi.

Ardından İl Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut KURTARAN meslek seçiminin ve üniversite eğitiminin önemine değindi. Ardından aslen Batmanli olup ülke genelinde Matematik eğitiminde önemli yayınlar hazırlamış olan Mahsum ÖZTÜRK üniversite adayı öğrencilerine matematiğin bir tutku olarak sevilmesi gerektiği ve meslek seçimin de bunu göz önünde bulundurmaları gerektiğine değindi. Sunum ve konuşmalar bittikten sonra Üniversite adayı öğrenciler ile köklü üniversiteler de şuan okuyan Batmanlı öğrencilerin bir araya gelip görüş ve düşüncelerini alabildikleri masalar kuruldu. Üniversite adayı öğrenciler verimli bir şekilde bilgi alışverişinde bulundular. Hangi bölümü ve Hangi üniversiteyi seçmek konusunda tereddüt yaşayan üniversite adayı öğrencilerimiz ciddi manada istifade etmiş oldular.  Aynı zamanda Teknoloji ve Danışma Kurulunun standında kurulun faaliyetleri tanıtıldı  Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen başta İl Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut KURTARAN ve İl Milli Müdür Yardımcısı ve  ArGe  Birimi Sorumlusu Hasan ÇANKAYA   ve Matematiği sevdiren degerli egitmen  Mahsum ÖZTÜRK olmak üzere katılım gösteren ve istifade eden tüm öğrencilerimize teşekkür eder. Meslek hayatlarında başarılar dileriz.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.